Arrangementen

Archeologisch minimuseum De Waterwolf

Het gratis toegankelijke museum toont je tal van interessante voorwerpen die je ook digitaal kunt beleven. In en rond het museum gaan we bovendien aantrekkelijke arrangementen aanbieden voor groepen bezoekers.

  • Voor scholieren van de groepen 7 en 8 van de basisschool en de klassen 1 en 2 van het voortgezet onderwijs zijn educatieve programma’s beschikbaar en een digitale lesbrief. Voor groepen met een historische, archeologische of landschappelijke interesse kan in de toekomst een deskundige gids een rondleiding en/of presentatie verzorgen.

  • De bovenverdieping van het minimuseum is beschikbaar als vergaderruimte voor maximaal 8 personen. Je hebt er een uniek uitzicht over de polder en de dijk. Er hangt een groot tv-scherm voor presentaties en catering kan verzorgd worden.


Heb je een vraag over het minimuseum of een rondleiding of wil je een reservering maken? Mail naar info@debreek.nl of bel 06 3498 3479.

Bezoekerscentrum De Breek

Voor arrangementen op het gebied van trouwen, rouwen en vieren verwijzen we graag naar bezoekerscentrum De Breek. Zij organiseren ook buitenactiviteiten zoals kinderfestivals, teambuilding en diverse arrangementen met o.a. enthousiaste agrariërs uit de omgeving. Meer informatie daarover vind je op www.debreek.com.